Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Gietvloer-info.be
Gietvloer-info.be

Loodsen en opslagplaatsen

In loodsen wordt vaak gekozen voor een methyl-methacrilaat vloer, ofwel MMA. Deze vloer heeft een bijzonder snelle uitharding (vaak al binnen 3 uur droog) en kan daarna meteen belast worden. Daarnaast is deze vloer beschikbaar in vele degradaties wanneer het gaat om een anti-sliplaag. Deze vloer is ook snel schoon te maken en is poriëndicht. Het is ook een duurzame vloer die aardig voldoende belasting kan dragen.

Ook veel gekozen in loodsen en opslagplaatsen zijn de epoxy vloeren. Deze zijn bestand tegen een stootje en zijn bijzonder hard. Hierdoor kun je veel kwijt in de loods of opslagplaats, zonder je zorgen te hoeven maken of de vloer er niet onder bezwijkt.

magazijn

Prijzen

De prijzen verschillen per aanbieder, maar een gemiddelde voor de meest gegoten gietvloeren voor loodsen kan wel worden gegeven. Deze vind je in deze tabel:

Soort gietvloer Dikte Prijs per m2 Verwarmen? Epoxyvloer 2 tot 6 mm €50 tot €150 Niet mogelijk

Houd er rekening mee dat de bovengenoemde prijzen alleen ter indicatie dienen. De prijs per m2 zal lager worden naargelang het totale oppervlak groter wordt. Ga er van uit dat je in Vlaanderen ongeveer €30.000 euro kwijt bent voor het laten gieten van een epoxyvloer voor bijvoorbeeld een opslagplaatsen van 500 m2. Exacte prijzen weten? Vraag dan vrijblijvend meerdere offertes bij gietvloerspecialisten op en laat je adviseren (geen verplichtingen).

 

Offertes voor gietvloeren ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakmensen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten