NL | BE

Gietvloeren zie je veel in winkels. Dit heeft er alles mee te maken dat gietvloeren de eigenschappen hebben waar winkeliers naar op zoek zijn. Ze zijn slijtvast en makkelijk in onderhoud. Bovendien kun je kun met de juiste keuze in kleur en materiaal de winkel die extra uitstraling geven door middel van een mooie vloer. Met dergelijke vloeren heb je ook een ondergrond die duurzaam is en hoog in kwaliteit. Dat, in combinatie met de weinige onderhoudsarbeid die je erin moet stoppen, maakt het een vloer waar je geen zorgen over hoeft te hebben.

In winkels wordt meestal gekozen voor een PU vloer. De flexibiliteit van deze vloer zorgt voor een geluiddempende werking, wat fijn is voor de klanten in de winkel. Wanneer het druk is in de winkel, is er niet onnodig veel geluid, wat mensen als vervelend kunnen ervaren. Bovendien betekent die flexibiliteit dat er niet snel scheuren ontstaan, doch is deze vloer hard genoeg om flink wat te kunnen verduren. Deze PU vloer kun je ook nog eens in alle RAL kleuren aanvragen.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.