NL | BE

In werkplaatsen wordt veel gebruik gemaakt van beton of cement vloeren. Deze vloeren hebben echter als nadeel dat je veel last hebt van stof en andere vuildeeltjes. Dit is niet gemakkelijk schoon te maken op deze vloeren. Een uiterst effectieve oplossing is om deze vloer als ondergrond te gebruiken voor een epoxy gietvloer of een epoxy rolcoating. Een epoxy vloer is vloeistofdicht, stofvrij en valt eenvoudig te reinigen. Tevens heb je geen last van oneffenheden in de vloer. Wat je krijgt is een egale, strakke vloer. Ter decoratie kan deze ook nog een kleur worden gegeven door middel van kleurpigmenten.

Ook kun je bij beide vloeren gebruik maken van een handige anti-slip laag. De epoxy rolcoating is de goedkopere mogelijkheid van de twee. Ze hebben beiden bijna dezelfde eigenschappen, maar een epoxy gietvloer zal langer meegaan.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.