NL | BE

Een troffelvloer bestaat uit fijngemalen kwartskorrels, alsook wel grindkorrels. Dit wordt samengebonden door een epoxykunsthars. Hierdoor worden de vloeren erg stevig en sterk en dankzij de beschermlaag die er nog overheen komt is deze vloer ook nog eens vloeistofdicht. Hierdoor is deze vloer ook uitermate geschikt voor keukens, het toilet en de badkamer. Maar ook in een industriële omgeving of in de horeca kun je met een vloer als deze goed uit de voeten. Een extra voordeel aan deze vloer is dat hij een stuk krasbestendiger is dan andere gietvloeren.

Vloerverwarming kan ook prima worden gecombineerd met deze troffelvloer. Verder heeft deze vloer een moderne industriële uitstraling. Je kunt deze vloer dus prima plaatsen in een strak en modern interieur. Wat ook speciaal is aan deze vloer is dat hij kan worden afgewerkt met speciale patronen en logo’s. Ook kun je kiezen voor een glanzende afwerking of een matte en is er keuze in de korrelgrootte die gebruikt wordt voor het mengsel waarmee de troffelvloer wordt gemaakt.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.