NL | BE

Groot voordeel aan een gietvloer is dat deze bijzonder duurzaam is. Deze vloer gaat dus lang mee en houdt het goed. Qua onderhoud heb je er dan eigenlijk ook geen kind aan. Het enige wat moet gebeuren, zoals bij elke vloer, is het regelmatig schoonmaken van de vloer. Bij gietvloeren kan dit het beste gebeuren met een zachte bezem of een zachte parketborstel. Natuurlijk kan het ook met een stofzuiger. Het kan ook zijn dat er een stukje van de coating na verloop van tijd beschadigd raakt. In dat geval kun je dat gedeelte van de coating laten vervangen.

Verder hoef je niet veel te doen aan onderhoud. De vloer is van nature stofvrij en vanwege het gladde naadloze oppervlak, zal ander vuil er ook niet in vast blijven zitten. Ook zal er niets in de vloer gaat zitten, wat bij andere vloeren nogal eens voor grote problemen kan zorgen. Met een gietvloer ben je zorgenvrij.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.