NL | BE

Voor kantoorruimtes wordt meestal gekozen voor een PU gietvloer. Deze uitvoering heeft de eigenschappen die wenselijk zijn in kantoorgebouwen. Waar in productieruimtes vaak wordt gekozen voor epoxy gietvloeren, is dit niet erg geschikt voor kantoorruimtes. Epoxy gietvloeren versterken geluid eerder dan dat ze het dempen. Bij een PU vloer is dit precies andersom. Hier werkt de ondervloer geluiddempend, wat zeker de voorkeur heeft op een kantoor waar veel mensen heen en weer lopen en tegelijkertijd ook veel werk moet worden verricht. Op extra geluid zit je dan niet te wachten.

Bovendien is een PU vloer flexibel, wat de kans op kleine scheurtjes in de vloer verlaagd. De vloer blijft dus langer mooi. Ook in het onderhoud is een PU vloer aan te raden. Het ziet er bijzonder hygiƫnisch uit en schoonmaken is zo gedaan. Bovendien gaat een PU vloer lang mee. Eenmaal gelegd heb je er een flinke tijd geen omkijken meer naar.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.