NL | BE

Een vloer voor de industrie moet voldoen aan bepaalde eisen. Er moet op gewerkt kunnen worden met zware materialen en heftige stoffen. Maar er zijn natuurlijk verschillende industriële gebouwen, waar verschillende vloeren nodig zijn.

Voor veel industrieën is epoxy een geschikte uitkomst. Maar ook binnen epoxy zijn er verschillende vloeren die je kunt kiezen. Zo heb je een epoxy gietvloer, maar ook troffelvloer.

De epoxy gietvloer is uitermate geschikt voor ruimtes met hoge belasting. Het harde materiaal kan veel gewicht hebben en is bovendien resistent tegen chemische stoffen. Verder is het een slijtvaste, makkelijk te onderhouden en schone vloer. De epoxy troffelvloer heeft een hoge slijtvastheid, hoge druksterkte, dichte structuur en is bijzonder duurzaam. Deze vloer is zeer geschikt voor plaatsen waar veel zware machines worden gebruikt en veel met vloeistof wordt gewerkt. Je kunt ook kiezen voor epoxy coating. Deze vloer is extreem goed bestand tegen chemische stoffen.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.