NL | BE

Gietvloeren lijken wel gemaakt voor horeca ondernemingen. De voordelen die een gietvloer biedt zijn precies de voorwaarden waar een goed horecavloer aan moet voldoen. Zo zijn ze qua veiligheid en hygiƫne uitermate geschikt. Daarnaast loopt een dergelijke vloer ook nog eens erg comfortabel. Deze vloer is dus erg geschikt voor in de keuken, maar niet alleen daar. De rest van de horeca onderneming kan ook prima worden gelegd met een gietvloer. Voordeel is dat een gietvloer zo schoon is gemaakt. Ze zijn naadloos en mooi egaal en daarnaast vloeistof dicht. Al het vuil en alle vloeistoffen heb je dus op een eenvoudige manier zo weer van de vloer verwijderd.

Dit is niet alles. Er is nog een aantal voordelen. Zo zijn de meeste gietvloeren bestendig tegen krassen en scheuren en zijn ze brandwerend. Ook zijn ze slijtvast, wat ideaal is vanwege het intensieve gebruik ervan. De geluiden worden gedempt door een gietvloer en hij gaat lang mee. De vloer is erg duurzaam. En het allerbelangrijkste; met een gietvloer voldoet de vloer aan de HACCP reglementen.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.