NL | BE

Voor fabriekshallen wordt meestal gekozen voor een epoxy gietvloer, een epoxy coatingvloer of een troffelvloer. Dit komt omdat deze vloeren bepaalde voordelen hebben ten opzichte van andere gietvloeren. De vloeren in fabriekshallen krijgen meestal veel hitte, vocht, eventuele zuren en andere chemicaliƫn, alsook zware machines te verduren. Dit gebeurt ook nog eens met grote regelmaat. De vloer die in deze hallen komt, moet dus tegen een stootje kunnen. Meerdere stootjes als je de opsomming hierboven ziet. De epoxyvloeren en de troffelvloer, voldoen hieraan.

De voordelen van deze vloeren zijn dat ze duurzaam zijn, naadloos, vloeistofdicht en kras- en slijtvrij. De vloeren gaan dus lang mee en zal overal in de hal gelijk zijn, egaal. Verder is de vloer ook brandwerend, onderhoudsvriendelijk en in vergelijking met andere gietvloeren bijzonder aantrekkelijk qua prijs. Bovendien kun je ook vrijelijk kiezen in welke kleur je de vloer wilt.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.