NL | BE

In een bedrijf komen veel mensen op dagelijkse basis. Er wordt veel heen en weer gelopen en de vloer krijgt dus veel te verduren. Al deze mensen nemen stof- en vuildeeltjes mee, maar een bedrijf moet er professioneel en hygiƫnisch uitzien. Een gietvloer helpt al heel veel om die uitstraling te bewerkstelligen. De vloeren zijn stofvrij en gemakkelijk schoon te krijgen, mochten ze toch vuil worden. Wanneer je de juiste vloer kiest, werkt deze ook nog eens geluiddempend. Iets wat handig kan zijn op de bedrijfsvloer, waar onnodig veel geluid op de zenuwen kan werken.

Het meest toepasbaar is de PU gietvloer. Deze is hard, maar flexibel tegelijk. Hij kan tegen een stootje, maar zal niet snel scheuren. Deze vloer werkt ook geluiddempend en je kunt deze vloer verkrijgen in alle mogelijke RAL kleuren. Bovendien gaat een PU vloer een flinke tijd mee, zonder dat je er veel aandacht aan hoeft te besteden.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.