NL | BE

Voor bedrijfshallen wordt meestal gekozen voor een acrylaatvloer, een epoxy gietvloer of een epoxy coatingvloer. Voordeel van deze vloeren is dat ze extreem hard zijn. Je kunt er van alles op doen, de vloer zal niet wijken. Epoxy staat bekend om zijn hardheid en bovendien is het één van goedkopere vorm van gietvloeren die je kunt aanschaffen. Hierdoor zie je deze toepassing veel terug bij bedrijfshallen. Het is een vloer die effectief is, die doet wat je verwacht van een bedrijfsvloer. Dat in combinatie met de lage prijs, maakt het een zeer aantrekkelijke investering.

Het voordeel van acrylaat is dat het binnen twee uur na het leggen van deze vloer alweer begaanbaar is. Daarnaast is het een extreem hygiënisch en makkelijk te onderhouden vloer. Bovendien is deze vloer ook erg duurzaam, je kunt er bijzonder lang mee doen.

Exacte kosten van jouw opdracht?

Gietvloer leggen is maatwerk en omdat er veel aanbieders in Vlaanderen actief zijn kunnen de prijzen per m2 aanzienlijk verschillen. Daarom is het raadzaam om bij gietvloerspecialisten offertes op te vragen en het aanbod in jouw regio te vergelijken.